artistClub.ro logo
<< Go back
VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_44.jpg
VLAD GRIGORESCU

other artists
illusionistsVLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_77.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_111.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_analiza.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_b.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_ghilimele.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_spectatorul.jpg VLAD_GRIGORESCU_alti_artisti_iluzionisti_tradeshow.jpg

Undeva în Târgoviste, Dâmbovita, unui baietel de 6 ani i se întâmpla o minune. Tatal sau facea sa dispara un nasture. Era o gluma ca pentru un copil dar peste cativa ani, el era cel care avea un mic spectacol de iluzionism în curtea scolii, pentru colegii lui. Înca de mic impresiona pe toata lumea cu modul sau original de a gândi si felul cum rezolva problemele, fiind mereu cu un pas înaintea adultilor. Pasionat de iluzionism, studia tot ce îi iesea în cale legat de acest domeniu si încerca sa faca din orice o mica minune.
La vârsta de 12 ani “a fost proclamat maestrul copiatului” la scoala, trisând chiar si pe cei mai duri si vigilenti profesori. Îsi folosea talentele la orice. Îsi surprindea mereu colegii lasându-i fara nimic în buzunare doar pentru a le demonstra ca se poate. Îsi lasa profesorii cu gura cascata prin trucurile lui mai ales în momentele când trebuia sa fie ascultat si nu de putine ori reusea sa se sustraga de la îndatoririle sale.
A realizat ca talentul sau nu tinea de manipularea obiectelor în sine ci de manipularea oamenilor. Acest lucru l-a determinat sa studieze mai în detaliu felul cum functioneaza creierul uman iar acum el reuseste sa combine toate cunostintele sale pentru a crea efecte cât mai impresionante.
Înca încearca sa se mai strecoare printre responsabilitati, adora sa leneveasca si sa manânce nesanatos, nu-i plac masinile si nu are carnet, detesta cluburile si cozile, merge cu mijloace de transport în comun fara bilet si scopul lui este sa creeze oamenilor emotii care sa ii puna pe ganduri si poate chiar sa le schimbe proprile convingeri.

"In fata lui Vlad Grigorescu cel mai bine este sa te lasi purtat de val. Daca incerci sa ii rezisti, nu vei face decat sa amani inevitabilul."
Daniel Zarnescu – Marketing Manager Arta Seductiei
„ Stie sa capteze atentia si imaginatia oamenilor si sa-i fascineze. Cred ca e cel mai bun invitat pe care il poti avea la orice eveniment! ”
Sorin Chircu – Consilier in dezvoltare personala

Show all

Stunts
Acrobats
Dancers
Actors
Musicians
Stylists
Specials
Visual arts
Other artists